Δευτέρα, Δεκεμβρίου 03, 2007

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΩΝΩ!!!!!!!!!!

Ξύπνησα με πονοκέφαλο σήμερα. Άνοιξα το παράθυρο κ η Αθήνα ήταν χαμένη στο μόνιμο της νέφος. Τώρα που δεν υπάρχουν πια τα δένδρα να το απορροφήσουν , ελπίζουμε στην μάνα φύση να κάνει το θαύμα της κ να στείλει αεράκι, μπας κ γλιτώσουμε από δαύτο. Αλλά ποιος φταίει? το κεφάλι μας το κλούβιο. Κάνουμε σαν να μην ζει κανένας εδώ, συμπεριφερόμαστε στην πόλη που ζούμε , σαν να μην ζούμε εδώ. Τι να το κάνεις το καθαρό Μετρό, όταν η Πρωτεύουσα που το έχει είναι μία από τις πιο βρώμικες πόλεις του πλανήτη. Τι να μας κάνουν , μερικά σημεία στην πόλη, όπως το σύνταγμα, γύρω από την Βουλή , στην Ρηγίλλης, όταν οι υπόλοιπες συνοικίες πνίγονται στα σκουπίδια, κ στην βρώμα.
ΞΥΠΝΉΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλά μην νομίζεται ότι η βοήθεια θα έρθει από την πολιτεία, όχι, ο καθένας μόνος του, ευσυνείδητα, πρέπει να απαλλαχθεί από το άλλοθι των κρατικών φορέων κ να κάνει κτήμα του την καθαριότητα της πόλης, όπως στο σπίτι του. Κ αφού μιλάμε για σπίτι, η λύση για περισσότερο οξυγόνο, είναι να γεμίσουμε τα μπαλκόνια μας με φυτά, κ ομορφότερα θα είναι, κ οξυγόνο θα έχουμε, γιατί σε λίγα χρόνια θα το πουλάνε σε μπουκάλια κ θα είναι κ είδος πολυτελείας.
Μην ακούτε τον κάθε πολιτικάντζη τι τάζει, τους ψήφους θέλουν, έχουμε ακούσει θα κ θα με το τσουβάλι. Στην γωνία περιμένουν τα λόγια του αέρα για να χαθούν την επομένη στιγμή κ να έρθει άλλο, κ ύστερα άλλο κ πάει λέγοντας κ εμείς τόσο κουτορνίθια πέφτουμε στην παγίδα τους.
ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!
Αναρωτιέμαι, όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε, έχουν ζήσει σε πολιτισμένες χώρες, έχουν δει, κ όμως επιστρέφοντας εδώ, δεν κάνα τίποτε άλλο περισσότερο από αυτό που είχαν κάνει οι προηγούμενοι, δηλαδή μια τρύπα στο νερό.

1 σχόλιο:

.......marmarigi....... είπε...

kala krasa! o ponokefalos paizei kathe prwi...
ane na pame se kamia eksoxh na jypname kala toulaxiston!